UK Țară Limbă

La TRX2 incercam sa expediem comanda dumneavoastra oricand, oriunde. Pentru o lista a tarilor unde livram in mod uzual, va rugam vizitati harta noastra de mai jos “Baza de Clienti In Lume”.

Tari catre care livram in mod uzual:

Argentina
Australia
Austria
Belgium
Bulgaria
Brazil
Greece
Canada
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Ghana
Malta
Colombia
Indonesia
Ireland
Italy
Japan
Latvia
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Singapore
Hungary
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Saudi Arabia
United States
Monaco
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
Turkey
United Kingdom
Vatican City
Slovakia
Venezuela

Economisiti Taxe de Livrare!

Deoarece costurile livrarilor internationale sunt ridicate, ati putea prefera sa comandati stoc pentru mai multe luni, economisind astfel taxele de livrare; veti avea avantajul unui pret promotional de EUR 164.85 + taxe de livrare (cantitatea pentru 3 luni), EUR 329.70 + taxe de livrare (cantitatea pentru 6 luni), EUR 570.00 + taxe de livrare (cantitatea pentru 12 luni) si respectiv EUR 792.00 (cantitatea pentru 18 luni).

Pentru a vedea ofertele noastre pentru cantitati mai mari – va rugam apasati aici 


Modalitati si Durate de Livrare

Comenzile internationale sunt livrare nu mai tarziu de 1 zi lucratoare dupa primire si dupa autorizarea de credit. Expedierea se face prin Deutsche Post DHL, lider mondial in expediere nationale si logistica. Durata medie de livrare este intre 7 si 10 zile. TRX2 emite prin email confirmari de livrare ce contin numarul de identificare DHL, pentru acei clienti care ne transmit o adresa de email.

Va rugam sa notati: Durata livrarii poate diferi semnificativ in functie de tara; usually 3-8 days for most European Union Country orders and 8–15 days for most international orders. If you experience any problems with the delivery of your supplies please get in touch with us on support.trx2.com.

Detalii Privind Zonele de Livrare

Taxe de Import

Clientii au responsabilitatea de a achita orice taxe de import, taxe vamale, taxe de vanzare si orice alte taxe ce pot fi stabilite de catre autoritatile locale.

Restrictii de Livrare

Clientii au responsabilitatea de a se asigura ca le este permis sa importe suplimentele noastre alimentare. Daca autoritatile vamale din tara dumneavoastra ne returneaza comanda dumneavoastra pentru orice motiv, va vom rambursa contul de card pentru valoarea achizitiei, mai putin de doua ori taxele de livrare (intrucat noi trebuie sa achitam curierului aceiasi taxa de livrare pentru a ne returna expedierea), plus orice alte taxe ce pot surveni, cum ar fi de carantina sau taxe de depozitare stabilite de autoritatile vamale din tara dumneavoastra.

Adrese Multiple de Livrare

Pentru a livra la mai mult de o adresa, va rugam sa plasati ordine separate pentru fiecare adresa de livrare.

Serviciul Clienti

Daca aveti intrebari legate de comanda dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin email la [email protected]. Programul serviciului client este intre 5 a.m. si 8 p.m. Pacific Time, de luni pana vineri, de la 6 a.m. la 4 p.m. Pacific Time Sambata si de la 7 a.m. pana la 3 p.m. Pacific Time duminica.

Garantia TRX2 de restituire a sumei

Garantia standard TRX2 de restituire a sumei in 60 de zile este disponibila tuturor clientilor internationali. Daca decideti sa returnati o comanda pentru orice motiv, cardul dvs. de credit va fi creditat pentru intreaga valoare a comenzii (mai putin taxe de livrare – va rugam vedeti detalii la Restrictii de Livrare).

Email [email protected] pentru a obtine o Autorizatie de Returnare a Produsului, returnati flaconul/ flacoanele cu continutul defolosit la:

Oxford Biolabs Ltd.

c/o Mailcom AG

Lise-Meitner-Str.4

82216 Maisach

Germany

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.