UK Țară Limbă

Clubul TRX2® Tratamentului pentru Cresterea Parului ofera patientilor sai acces fara precedent la stiinta tratamentelor revolutionare de crestere a parului – obtinand un echilibru perfect intre eficienta maxima si costul minim.

Pachetul Clubului Tratamentului Pentru Cresterea Parului este administrat trimestrial cu o reducere exclusiva a produselor si o garantie a satisfactiei! Include in mod special:

  1.  Cantitatea necesara pentru 3 luni (3 pachete) de TRX2® Tratament Molecular Impotriva Caderii Parului – Descoperirea stiintifica ce ajuta la reducerea pierderii parului si imbunatateste cresterea sanatoasa a parului (in valoare de €164.95). Livrare automata la fiecare 80 de zile.
  2. Livrare GRATUITA (doar in interiorul U.E)
  3. MOSTRA GRATUITA a oricaror produse viitoare de tratamente pentru cresterea parului, livrate la usa dumneavoastra

 

Selectati oricare dintre numele produselor pentru mai multe informatii. Intrati astazi in Clubul Tratamentului Pentru Cresterea Parului si deveniti unul dintre primii clienti care experimenteaza a doua generatie de par. Intrati in Clubul Tratamentului Pentru Cresterea parului, adaugati produsul/ cantitatea selectata in cosul de cumparaturi si apoi avansati spre iesire.

Toate comenzile sunt livrare in termen de 24 de ore. La TRX2, ambalam produsul dumneavoastra in ambalaj nemarcat. Comandati acum si fiti printre primii clienti care experimenteaza a doua generatie de par!


Membru al Clubului Cresterii Parului [?]

Oferta pe Termen Limitat!
+ îmbarcare  pentru pachet de 3 ( per flacon)
+ FARA Taxa de Livrare (doar pe teritoriul U.E)     
+ Mostre gratuite de orice produse viitoare.

Economisiti 32% si nu va trebui sa va mai faceti niciodata griji in privinta comandarii produsului cu livrare automata a 3 flacoane la fiecare 80 de zile. Fara angajament “incuietoare” sau costuri ascunse.
 DA – sunt de acord sa intru in Programul de Comfort Trimestrial.   
Membru al Clubului Cresterii Parului
This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce programSSL Seal
CEL MAI BUN PRET

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.