UK Țară Limbă

Membru al Clubului Cresterii Parului [?]

Pentru o perioada limitata!
+ livrare  pentru pachet de 3 ( pe flacon)
+ Livrare GRATUITA (doar pe E.U. and USA)
+ Mostre GRATUITE din orice produs viitor.

Economisiti 32% si nu va mai trebui sa va faceti griji niciodata cu plasarea unei noi comenzi cu livrarea automata a 3 flacoane la fiecare 80 de zile. Fara contract “incuiat” si fara costuri ascunse.
Deveniti membru al Clubului Cresterii Parului
 DA – Sunt de acord sa intru in Programul Avantajului Trimestrial.

CEL MAI BUN PRET


Mai multe flacoane

Cumparati doua sau mai multe flacoane, economisiti la fiecare, si platiti doar o singura taxa de livrare.  pentru 90 de capsule + livrare (1 x pentru orice cantitate)

flacoane de TRX2®


Un singur flacon

Test fara risc cu garantia de ramburs TRX2.  pentru 90 de capsule + livrare

flacoane de TRX2®
This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce programSSL Seal


PREFERATI SA COMANDATI ANGRO & SI SA ECONOMISITI BANI?
Deoarece costurile de livrare internationala sunt mare, s-ar putea sa preferati sa comandati cantitatea necesara pentru mai multe luni si sa economisiti astfel costurile de livrare & utilizati avantajul unei rate preferentale de  Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) + livrare (cantitate pentru 3 luni), Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) + livrare (cantitate pentru 6 luni), Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) + livrare (cantitate pentru 12 luni) or Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) (cantitate pentru 18 luni).
Apasati aici pentru mai multe informatii despre ofertele noastre angro.


Acesta este primul supliment ce contine Potasiu, L-carnitine-L-tartrate, BCAA si Acid Nicotinic livrat printr-un complex propriu de stimulare a canalelor de potasiu.

Formula TRX2® aflata in curs de patentare este un supliment 100% natural, ce nu contine medicamente, destinat sa ofere foliculilor de par compusi specifici necesari pentru a   ajuta la cresterea naturala a unui par sanatos.

Acest produs a fost creat special pentru pacientii aflati in stadiile timpurii ale caderii parului (Norwood 1-4). Unele dintre beneficiile raportate de aceia care consuma regulat trei capsule de Supliment Molecular de Crestere a Parului TRX2® includ:

  • Oprirea caderii parului*
  • Accelerarea cresterii parului– inclusiv in regiunea fruntii si zona tamplelor *
  • Par vizibil mai puternic & si mai des *

Pentru a comanda TRX2®, adaugati cantitatea dorita in cosul dumneavoastra de cumparaturi si apoi mergeti la casa.

TRX2 Molecular Hair Loss Treatment Nutrition Information
– Pentru a vedea detaliile etichetei, apasati aici
– Pentru a vedea prospectul cuprinzand informatii pentru clienti ale acestui produs, apasati aici

Potrivit pentru vegetarieni

  • – Potrivit pentru vegetarieni
  • – Nu coloranți artificiali
  • – Nu gluten
  • – Nu conține conservanți

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.