UK Țară Limbă

Jurnalul Parului TRX2 este un buletin informativ transmis prin email in mod regulat persoanelor care au initiat contact email cu TRX2. Jurnalul Parului TRX2 are doua scopuri:

Primul scop este de a prezenta materiale bazate pe informatie, oficiale despre problemele aparute si investigatii in domeniul tot mai extins al Alopeciei Androgenetice (AGA). Jurnalul Parului TRX2 Hair utilizeaza un limbaj normal pentru a face clare fapte stiintifice si a izola promovarea exagerata ce se intalneste in multe discutii despre declinul psihic si psihologic asociat pierderii parului.

Al doilea scop este de a oferi un forum pentru membri si clientii TRX2® unde acestia pot adresa intrebari catre Dr. Thomas Whitfield. Dr. Whitfield este un membru al Comitetului Stintific al TRX2 si a derulat cercetari asupra canalelor potasiului de-a lungul a multi ani in calitate de membru al facultatii Departamentului de Biochimie al Universitatii Oxford. Intrebarile pentru articolul sau “Ask Tom” pot fi adresate la [email protected].

Subscribe!

Inregistrati-va astazi pentru a primi o copie gratuita in fiecare trimestru a Jurnalului Parului TRX2, si informari periodice asupra cercetarilor inovative ale TRX2 asupra caderii parului, testelor clinice si a altor subiecte legate de sanatate.

Probleme curente și retrospective


Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.