UK Țară Limbă

Simularea Dinamicii Moleculare a unui canal de potasiu in interactiune cu proprietatea TRX2 de a actiona pe deschiderea canalelor – © Oxford Biolabs Ltd.

Descoperirea recenta a faptului ca in celulele papilei dermice a foliculilor de par exista canale ionice de potasiu a oferit o noua tinta pentru cercetatori. Canalele ionice de potasiu au fost implicate intr-o gama vasta de boli de la hepatita C la diabet. Aceste mici structuri proteice controleaza transportul ionilor de potasiu prin membrana celulei foliculilor de par si sunt esentiali in mentinerea intregii activitati biologice si a functiei foliculilor.
Cercetatorii au demonstrat ca pe masura ce oamenii observa caderea parului, functia canalelor de potasiu din foliculii de par se diminueaza. Efectul este potentialul scazut al membranei si intreruperea transportului ionilor prin membrana celulara a foliculilor – rezultand in micsorarea foliculilor si subtierea parului.
Bazandu-se pe aceasta cercetare, TRX2 a creat o solutie eleganta pentru stimularea cresterii parului la nivel molecular: Stimularea canalelor ionice de potasiu din foliculii parului.* 

Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® consta in substante naturale produse in mod normal de organismul nostru la nivele suficient de mari in parul sanatos dar in cantitati insuficiente pe masura ce apare caderea parului. Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® este o compozitie in curs de patentare de substante metabolice care a demonstrat in timpul experimentelor de laborator ca reduce pierderea parului si imbunatateste cresterea unui par sanatos prin:

1. Mentinerea potentialului de membrana a foliculilor de par*
2. Stimularea sintezei de novo a canalelor de potasiu*
3. Imbunatatirea activitatii si functionalitatii canalelor de potasiu*
4. Hiperpolarizarea foliculilor de par*

TRX2® promoveaza sanatatea foliculilor de par la nivel molecular*

Cresterea Nivelelor de Energie in Foliculii de Par*

In 2007 Foitzik et al. a demonstrat ca L-carnitina-L-tartrat imbunatateste cresterea parului uman; aceasta sugereaza ca L-carnitina stimuleaza cresterea parului de pe scalp prin reglarea inmultirii si reglarea aptoptozei in celulele foliculare. Produsele TRX2® sunt primele care utilizeaza potasiu si L-carnitina-L-tartrat ca parte a ingredientelor active pentru tratarea caderii parului.

Cercetarile arata ca L-carnitina-L-tartrat stimuleaza cresterea parului prin cresterea rezervei de energie la nivelul masivei si insatiabilei matrice anagene a parului – energie care este de asemenea necesara pentru intreaga activitate biologica a canalelor de potasiu in foliculii parului.

Mentinerea Potentialului de Membrana Celulara a Foliculilor de Par*

Potentialul de membrana este rezultatul energiilor de nivel diferit dintre suprafata interioara si cea exterioara a membranei celulare. Acest proces necesita ca si canalele de potasiu conduse de energie sa mute sarcina impotriva unui gradient. Celulele papilare dermice ale unui folicul sanatos de par (unul care contine suficiente canale de potasiu) au potential maxim de membrana, sustinand cel mai inalt nivel de activitate biologica. Totusi, pe masura ce observam caderea parului, potentialul de membrana al acestor celule papilare dermice este diminuat – un rezultat al scaderii functionalitatii canalelor de potasiu din foliculii de par.

TRX2® contine un compus ce stimuleaza sinteza cardiolipinei, un component cheie al plasmei membranei celulelor papilare dermice din foliculii de par. Cardiolipina joaca un rol crucial in mentinerea potentialului si integritatii membranelor celulelor foliculilor de par. Pe scurt, TRX2® ofera mediul lipid ideal pentru canalele de potasiu astfel incat acestea sa prospere si sa functioneze la potential maxim.

Stimularea producerii Sintezei Canalelor de Potasiu in Foliculii de Par*

Canalele specifice de potasiu ce se gasesc in parul uman au trei aminoacizi in compozitia de baza: L-Leucina, Isoleucina and Valina (de obicei, referirile la acestea sunt BCAA).

Integrand aceste componente in complexul nostru propriu, echipa noastra a gasit o modalitate de succes de a creste potentialul de membrana al celulelor de par si stimularii sintezei de noi canale de potasiu in foliculii de par.

Stimularea Activitatii si Functionalitatii Canalelor de Potasiu*

Din punct de vedere fiziologic, canalele de potasiu ale foliculilor de par sunt reglate de nivelul intracelular al nucleotidelor (de ex. ATP si ADP). Prin urmare, activitatea electrica a membranei unei celule este legata de metabolismul acesteia; o relatie ce controleaza multe functii ale diverselor celule.

Compozitia TRX2® contine mai multe surse de ATP. TRX2® activeaza transportul energiei inalte, al produselor derivate din hrana inspre mitocondriile organismului unde ele sunt in cele din urma transformate in ATP. Energia aceasta, odata captata, revitalizeaza canalele de de potasiu si sunt necesare pentru reglarea transportului de ioni prin membrana celulara.

Imbunatatirea Cresterii Parului prin Hiperpolarizarea Foliculilor de Par*

Complexul TRX2® similar cu tratamentul minoxidil aprobat de catre FDA (Rogaine™, Regaine™ or RIUP™), are mai multe proprietati ale deschizatorilor canalelor de potasiu cunoscute. Prin hiperpolarizarea plasmei membranei foliculilor de par, TRX2® creste dimensiunea foliculilor micsorati – rezultand in par mai lung cu fir mai gros si o marire semnificativa a numarului firelor de par in cursul tratamentului.

Compozitia proprie contine un compus natural, acid nicotinic, ce este inrudit cu minoxidilul din punct de vedere structural. In combinatie cu celelalte componente ale TRX2® acidul nicotinic ajuta la deschiderea in timp a canalelor de potasiu si imbunatateste cresterea sanatoasa a foliculilor de par.

Minoxidilul – un deschizator cunoscut al canalelor de potasiu

Aplicarea minoxidilului este unul dintre cele mai raspandite tratamente impotriva caderii parului atat la barbati cat si la femei. Totusi, fiind un medicament cu mare potential, minoxidilul prezinta efecte secundare ce au fost bine documentate si schimbari masurabile ce dispar in decurs de cateva luni dupa oprirea tratamentului (Cititi mai mult). Initial, minoxidilul a fost creat ca un antihipertensiv cu administrare orala dar unul dintre efectele secundare a fost cresterea parului. Mecanismul detaliat al actiunii minoxidilului asupra foliculilor de par este neclar. Totusi, fiind cunoscut ca un puternic deschizator al canalelor de potasiu, se poate presupune ca medicamentul actioneaza asupra acelorasi structuri mici (canalele de potasiu) ca si TRX2® .

Comparat cu minoxidilul, TRX2® este un supliment alimentar natural 100%, ce nu contine medicamente, creat pentru a oferi foliculilor de par componente specifice necesare pentru a imbunatati cresterea sanatoasa a parului. Nu exista efecte secundare, complicatii si nici bataie de cap – doar rezultate ce se observa.

Compusii bioactivi ai TRX2® sunt încorporati într-un complex propriu de     stimulare a canalelor              de potasiu si sunt            livrate  folicului                       de par prin                 intermediul                      fluxului de                          sange pentru un                     beneficiu maxim.

Descoperirea formulei corecte a ingredientelor a fost o sarcina imensa. Echipa noastra devotata de cercetatori a dezvoltat o larga gama de metode de cercetare special cu scopul de a actiona asupra canalelor ionice de potasiu pentru crestera parului. Dupa ce sute de formule continand diferite substante nutritive au fost incercate, ne-am concentrat asupra formulei TRX2® ce contine o varietate de ingrediente unice si puternice. Aceasta abordare a permis companiei noastre sa reuseasca acolo unde altii au esuat. Produsul nostru lucreaza impreuna cu organismul dumneavoastra pentru a proteja celulele parului de stricaciuni si degradare.

Mai jos sunt enumerate cateva beneficii specifice observate la nivel celular:

Nivel celular

  1. Cresterea potentialului de membrana a celulelor papilare in foliculii de par*
  2. Sinteza de novo a canalelor de potasiu*
  3. Activitate si functionalitate imbunatatita a canalelor de potasiu*
  4. Foliculi de par hiperpolarizati*

Acest produs este special conceput pentru clientii aflati in stadii timpurii ale caderii parului (Norwood 1-4). Unele dintre beneficiile declarate de catre cei care consuma in mod regulat trei capsule de Supliment Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® includ:

Nivel vizual

  • Oprirea caderii parului*
  • Imbunatatirea cresterii parului – inclusiv in zona frontala si regiunea tamplelor*
  • Par vizibil mai sanatos si mai gros*
Returnerea Garantata a Banilor

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.