UK Țară Limbă

Tot ce trebuie să știi despre căderea părului…și mai mult!

Cursul Electronic GRATUIT a fost create pentru a oferi clienților o idee holistică despre impactele fizice și sociale ale căderii părului. Această proces cu scop educațional poate fi vital pentru diagnosticarea corectă a situației D-stră și stabilirea celui mai eficient tratament.

Luând în considerație faptul că pierderea părului afectează femeile și bărbații din toate categoriile societății, nu există o singură soluție potrivită pentru toți. Fiecare persoană are are necesități și obiective unice care trebuie luate în considerație.

Printr-o serie de rate scurte (în fiecare zi în decursul primelor every day for the first zile; apoi o dată pe săptămână), Cursul nostru Electronic analizează căderea părului din câteva perspective.

  • Ce gândesc alți consumatori?
  • Ce spun experții?
  • Ce pași puteți urma pentru a atinge obiectivele individuale în procesul de pierdere a părului?

Dorim să vă oferim toate instrumentele necesare pentru a stăpâni căderea părului și a avea o viață fericită, sănătoasă și sigură!

Abonează-te acum și fii printre primii care vor resimți a doua generație a părului!

Îți dorești părul înapoi?

  • Cursul Electronic GRATUIT despre creșterea părului
  • INFORMAȚII despre opțiunile de tratament viitoare

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.