UK Țară Limbă
Pentru a afla mai multe despre produs şi pentru a vizualiza un catalog cuprinzător al tuturor intrebărilor frecvente, vizitaţi pagina noastrăKnowledgebase.

 

Noţiuni de bază

 1. Care sunt cele mai întâlnite beneficii aleSuplimentului Molecular de Creştere a Părului TRX2®?
 2. Cât va dura până se vor vedea rezultatele?
 3. Exista efecte secundare?
 4. Pot lua acest tratament dacă urmez un tratament prescris de medic?
 5. Poate TRX2® imbunatati rata de raspuns a minoxidilului (de ex. Rogaine) bazandu-se pe regimul tratamentului? Daca da, cum functioneaza?
 6. Ce este niacina? De ce este parte a compozitiei TRX2®?
 7. Pot lua TRX2® Suplimentul Molecular de Crestere a Parului in paralel cu vitamine?
 8. Este Suplimentul Molecular de Crestere a Parului TRX2® aprobat de o agentie de supraveghere cum ar fi FDA, MHRA sau Agentia Europeana pentru Standarde in Alimentatie?
 9. La ce varsta se poate administra Suplimentul Molecular de crestere a parului TRX2®
 10. De ce se recomanda administrarea Suplimentului Molecular de Crestere a Parului TRX2® cu mancare?
 11. Ce afectiuni vor rezolva viitoarele produse TRX2®?
 12. Ce recomanda agentiile de supraveghere cum ar fi FDA sau FSA cu privire la evaluarea si achizitionarea suplimentelor alimentare?
 13. Au fost facute demersuri pentru inregistrarea marcii? Daca da, sunt acestea publice deja?

Detalii tehnice

 1. Ce masuri de precautie, reactii adverse si contraindicatii pentru fiecare dintre ingredientele principale ale Suplimentului Molecular de Crestere a Parului TRX2® au fost publicate in literatura stiintifica?
 2. Cum se determina doza de Supliment Molecular de Crestere a Parului TRX2® Exista o doza recomandata tuturor persoanelor?
 3. Cum se asigura calitatea Suplimentului Molecular de Crestere a Parului TRX2® 
 4. Care este beneficiul administrarii Suplimentului Molecular de Crestere a Parului TRX2® in loc de a cumpara toate ingredientele separat?
 5. Suplimentul Molecular de Crestere a Parului TRX2® contine vreun factor alergen alimentar?
 6. Care sunt sursele alimentare ale fiecaruia dintre componentele majore ale TRX2®?
 7. Spueti ca TRX2® este un produs revolutionar. Au fost desfasurate studii clinice in 3 faze pentru acest produs deja? Daca da, puteti pune la dispozitie fotografii ale clientilor care au facut tratamentul dumneavoastra?
 8. Cum va functiona TRX2® pentru mine?
 9. Este produsul eficient atat pentru barbati cat si pentru femei?
 10. Este TRX2® recomandat pentru orice varsta?
 11. Produsul dumneavoastra are efect doar in cazul alopeciei androgenetice sau si in cazul tulburarilor de crestere cum ar fi alopecia areata sau caderea parului ca urmare a chimioterapiei?
 12. TRX2® ajuta si la cresterea genelor si sprancenelor?
 13. Cat timp opreste TRX2® caderea parului inainte de a-si pierde efectul?

INTREBARI & RASPUNSURI: NOTIUNI DE BAZA

Care sunt cele mai întâlnite beneficii aleSuplimentului Molecular de Creştere a Părului TRX2?®

Cele mai intalnite beneficii observate de persoanele care iau in mod regulat Suplimentul Molecular de Crestere a Parului TRX2® includ: oprirea caderii parului, accentuarea cresterii parului (inclusiv in regiunea fruntii si a tamplelor) si intarirea si ingrosarea vizibila a firelor de par.*

2. Cât va dura până se vor vedea rezultatele?

Pentru consumul individual al TRX2® can rezultatele pot varia acoperind o arie larga (see Marturiile Clientilor sau raspunsul initial la produs). La anumite persoane, primele rezultate apar chiar si dupa 12 saptamani. Pentru altele, rezultatele nu sunt vizibile pana la 8-12 luni dupa tratamentul initial. Totusi, la majoritatea consumatorilor, primele rezultate vizibile pot apare dupa 5 luni.*

Trebuie notat ca pentru unii clienti, in special cei aflati in primele stadii ale caderii parului, vor observa o crestere suplimentara minima a parului, dar consumati produsul ca pe o vitamina, pentru a mentine puternici si sanatosi foliculii parului si pentru a preveni caderea parului in viitor.

3. Exista efecte secundare?

Ingredientele capsulelor Suplimentului Molecular de Crestere a Parului TRX2® constau in totalitate in compusi non-medicamentosi – toate fiind obtinute in mod natural sau sintetizate la fel ca si substantele metabolizate in mod normal de catre organismul uman. In plus, doza recomandata pentru produsele TRX2® a fost stabilita cu mult mai jos fata de nivelul experimental utilizat in studiile clinice. Substantele individuale continute in TRX2® au fost testate timp de decenii, si produc foarte putine efecte secundare – atunci cand sunt administrate in aceasta concentratie.

Ocazional, consumatorii au raportat efecte secundare la nivel gastrointestinal, cum ar fi deranjamente stomacale. De aceea va recomandam administrarea TRX2® cu mancare. Clientii care sufera deranjamente digestive trebuie sa consulte specialistul in sanatate inainte e a incepe administrarea TRX2®.

Femeile insarcinate si cele care alapteaza ar trebui sa evite consumul TRX2® datorita lipsei unor date de siguranta privind consumul pe termen lung. Clientii care sufera de diabet sau cei cu intoleranta la glucoza vor trebui sa se consulte cu un specialist in sanatate inainte de a incepe administrarea suplimentului TRX2®

4. Pot sa consum produsul daca urmez un tratament prescris de medic?

Conform Bazei de Date a Medicamentelor Naturale (Natural Medicines Comprehensive Database), L-carnitine, una dintre componentele importante in capsulele Suplimentului Molecular de Crestere a Parului TRX2® , poate creste efectele anticoagulantelor, cum ar fi acenocoumarol si warfarina. Clientii care fac tratament cu anticoagulante ar trebui sa se consulte cu specialistul in sanatate inainte de a incepe un regim ce include TRX2®. Cu privire la celelalte ingrediente din Suplimentul Molecular de Crestere a Parului TRX2®, BDMN recomanda ca persoanele care fac tratament cu medicamente contra diabetului, persoanele ce consuma cantitati mari de alcool si persoanele care au crize frecvente de guta – desi fac tratament uricozuric sa consulte un specialist in sanatate inante de a incepe tratamentul cu suplimentul TRX2®supplementation.

Bineinteles, inainte de a consuma orice supliment alimentar in paralel cu medicamente recomandate de medic, ar trebui intot deauna sa va consultati cu medicul sau cu specialistul dumneavoastra in ingrijirea sanatatii.

5. Poate TRX2® imbunatati rata de raspuns a minoxidilului (de ex. Rogaine™) bazandu-se pe regimul tratamentului? Daca da, cum functioneaza?

In general minoxidilul este unul dintre cele mai raspandite optiuni de tratament impotriva caderii parului atat la barbati cat si la femei. Totusi, fiind un medicament puternic, minoxidilul are efecte secundare bine documentate iar schimbarile dispar dupa un anumit numar de luni de la incetarea tratamentului (cititi mai mult). Initial, minoxidilul a fost dezvoltat ca un medicament oral contra hipertensiunii, dar un efect frecvent a fost cresterea parului. Mecanismul detaliat al actiunii minoxidilului asupra foliculilor parului este neclar. Totusi, cunoscut ca fiind un deschizator puternic al canalelor pentru potasiu, se poate banui ca medicamentul actioneaza asupra aceleiasi structuri de proteine (canalele de potasiu) ca si TRX2® does. Comparat cu minoxidilul, TRX2® este un supliment alimentar 100% natural si care nu contine substante medicamentoase, destinat sa ofere foliculilor parului componente specifice necesare unei cresteri naturale sanatoase a parului. Nu exista efecte secundare sau complicatii si nici necazuri – doar efecte corecte si vizibile.

Sfatuim clientii sa consume tratamente cunoscute impotriva caderii parului cum ar fi finasterid (de ex. Propecia™), minoxidil (e.g. Rogaine™, Regaine™, RIUP™) sau ketoconazol (e.g. Nizoral™) sa se consulte cu medicul sau cu specialistul in sanatate inainte de a incepe consumul suplimentului TRX2®. La TRX2®nu promovam nici un ingredient specific, regim sau utilizare si intotdeauna ar trebui sa consultati un medic sau un specialist in sanatate cand utilizati TRX2® in combinatie cu medicamente ce v-au fost prescrise sau cu orice alt tratament.

6. Ce este niacinul? De ce este un component al TRX2®?

Ultimele cercetari arata ca un factor important in caderea parului este proasta functionare a canalelor de potasiu – mici pori, structuri de formare a proteinei care controleaza transportul potasiului prin membrana celulelor foliculilor. Sanatatea canalelor de potasiu este esentiala in mentinerea functionarii la capacitate maxima a activitatii biologice a foliculilor parului.* Niacinul, un compus vitamina care este legat structural cu minoxidilul, functioneaza impreuna cu celelalte componente cuprinse in TRX2® pentru a activa canalele de potasiu si a genera o crestere sanatoasa a parului.*

7. Pot sa consum Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® in paralel cu vitamine?

Da. De fapt, Comitetul de Avizare Stiintifica al TRX2® recomanda ca adultii sanatosi sa consume si multivitamine, pe langa doza regulata de TRX2® pentru a evita orice deficiente de vitamine. S-a constatat ca urmatoarele vitamine si minerale joaca un rol in cresterea parului (atunci cand alegeti multivitaminele, cautati-le in compozitie):

 • Vitamina A
 • Vitamina E
 • Vitamina B1
 • Vitamina B2
 • Vitamina B3
 • Vitamina B5
 • Vitamina B6
 • Vitamina B12
 • Biotina
 • Cupru
 • Siliciu

Cand utilizati TRX2® in combinatie cu multivitamine, va rugam sa va asigurati ca doza zilnica nu depaseste doza zilnica de compusi sau multivitamine recomandata pentru o persoana (read more). Va rugam sa notati ca la TRX2® nu promovam nici un ingredient specific, regim sau utilizare si intotdeauna ar trebui sa consultati un medic sau un specialist in sanatate daca nu sunteti siguri cand utilizati TRX2® in combinatie cu medicamente ce v-au fost prescrise sau cu orice alt tratament.

8. Este Suplimentul Molecular de Crestere a Parului TRX2® aprobat de o agentie de supraveghere, cum ar fi FDA, MHRA sau Agentia Europeana pentru Standarde Alimentare?

Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® este un supliment alimentar pentru care nu este necesara reteta. In consecinta, este comercializat in concordanta cu directivele internationale privind alimentele, cum ar fi Directiva CE (Comunitatea Europeana) 2002/46/EC si Documentul privind Educatia si Sanatatea Suplimentelor Alimentare, votat de Congresul SUA in 1994. Acest Document, de exemplu, permite comercializarea suplimentelor alimentare fara aprobarea prealabila a Administratiei SUA pentru Alimente si Medicamente (FDA). Totusi, FDA supravegheaza siguranta produselor si supervizeaza modul in care suplimentele alimentare sunt promovate pe piata.

9. La ce varsta ar trebui o persoana sa inceapa sa consume Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2®

Beneficiile suplimentului TRX2® sunt valabile aproape oricarei varste. Totusi produsul isi arata cel mai bine beneficiile la consumatorii din stagiile de inceput ale caderii parului, intre varsta de 18 si 42 de ani (Norwood 1-4). Totusi, daca aveti antecedente de cadere a parului in familie ati putea incepe sa consumati TRX2® inca de la primele semne de cadere a parului, chiar si la varsta de 18 ani.

Intensitatea efectelor vizibile difera de la consumator la consumator si depinde de factori multipli cum ar fi structura genetica si regimul alimentar. Ca regula generala: Cu cat mai devreme incepeti administrarea suplimentului TRX2® cu atat mai vizibil va fi efectul benefic in timp.

Persoanele cu varste sub 18 ani si peste 70 de ani: Consultati un specialist in sanatate.

10. De ce se recomanda administrarea Suplimentului Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® cu mancare?

Va recomandam sa luati Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® cu mancare intrucat, ocazional, clientii au raportat deranjamente stomacale atunci cand au consumat suplimentul fara mancare. Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® este absorbit mai eficient in fluxul sanguin atunci cand este consumat cu mancare.

11. Ce afectiuni vor rezolva viitoarele produse TRX2®?

Membrii comunitatii stiintifice au demonstrat ca pe masura ce persoanele incep sa isi piarda parul, functia canalelor potasiului se diminueaza. Efectul este scaderea potentialului membranei si intreruperea transportului ionilor prin membrana celulara a foliculilor – rezultatul fiind subtierea foliculilor si a rarirea parului.

Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® se adreseaza acestui fenomen dar poate, deocamdata, sa nu fie in masura sa restabileasca cresterea unui fir de par gros, mai ales in cazul clientilor ce sufera o cadere masiva a parului (Norwood 5-7). De aceea, desi lansarea primului nostru produs ce utilizeaza tehnologie proprie este extrem de emotionanta pentru noi, inca nu suntem gata pentru aceasta. TRX2® are inca in desfasurare un program de cercetare pre-clinic concentrat pe adancirea intelegerii mecanismelor moleculare ce stau la baza pierderii parului si, in final, pe dezvoltarea unei solutii de vindecare (si nu doar a unui tratament).

Va rugam sa vizitati pagina noastra TRX2® Research page pentru detalii privind studiile anterioare si cele inca in desfasurare.

12. Ce recomanda agentiile de supraveghere, cum ar fi FDA si FSA cu privire la evaluarea si cumpararea suplimentelor alimentare?

Agentia pentru Standarde Alimentare a Regatului Unit pune la dispozitie gratuit informatii pentru consumatori la http://www.food.gov.uk/safereating/chemsafe/supplements/consumer/

Administratia pentru Alimente si Medicamente (FDA) a SUA ofera “Sfaturi pentru Consumatorul Priceput de Suplimente” la http://vm.cfsan.fda.gov/~dms/ds-savvy.html.

13. Au fost facute demersuri pentru inregistrarea marcii? Daca da, sunt acestea publice deja?

TRX2® cerceteaza o tehnologie complet noua ce va fi utilizata ca tratament pentru Alopecia Androgenetica (AGA) si a altor tulburari ale cresterii parului. Au fost facute demersuri cu privire la proprietatea intelectuala in mai multe domenii.

In momentul de fata desfasuram studii in urmatoarele domenii independente de cercetare:

 1. Recapatarea si cresterea la loc a parului,
 2. Prevenirea caderii parului,
 3. O metoda de stopare a caderii parului la barbati si la femei.

Cererile de patent sunt, in general, publicate la 18 luni dupa prima data a solicitarii. Totusi, deoarece suntem inca in procesul de securizare a IP-ului, nu suntem inca in masura sa publicam alte detalii ce privesc cercetarea noastra sau strategia noastra de protejare a IP-ului. Aceasta este o problema legala nenegociabila.

Question & Raspunsuri: Detalii Tehnice

1. Ce masuri de precautie, reactii adverse si contraindicatii pentru fiecare component important din Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® au fost publicate in literatura de specialitate?

Cu privire la L-carnitina, Monografia Suplimentului publicata de catre Physicians Desk Reference (PDR) si Baza de date a Medicamentelor Naturale (NMCD), ambele fiind recunoscute ca referinte, raporteaza simptome gastrointestinale usoare incluzand greata, varsaturi, crampe abdominale, arsuri, gastrita, diaree, mirosuri emanate de corpul uman si crize. Alte surse au mentionat stari de agitatie si neliniste.

Unele efecte sugereaza ca L-carnitina ar putea avea efecte asupra metabolismului tiroidei.

2. Cum se determina doza de Supliment Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® potrivita pentru toate persoanele? Exista o singura cantitate recomandata pentru toata lumea

Specialistii TRX2® au studiat multiple publicatii stiintifice si studii clinice desfasurate atat in Europa cat si in Statele Unite in ultimii 40 de ani, cercetand pentru fiecare dintre ingredientele noastre luate separat, o gama larga de doze. Dupa ce au fost determinate nivelurile la care ingredientele sunt cel mai bine tolerate, s-a evaluat eficacitatea parametrilor cum ar fi cresterea parului nou, reducerea caderii parului si cresterea greutatii parului. Descoperirea formulei corecte a ingredientelor naturale a fost o sarcina importanta. Echipa noastra de specialisti dedicati a avut nevoie sa conceapa o mare varietate de noi metode de cercetare special in acest scop.

Va recomandam sa luati 3 capsule pe zi cu mancare. Puteti consuma cele 3 capsule impreuna sau la momente separate. Recomandarea noastra se bazeaza pe un numar de studii umane, in care reactia consumatorilor si rezultatele clinice au fost examinate pentru o gama larga de doze. Experienta noastra arata ca 3 capsule pe zi este dozajul optim pentru mai mult de 75% din persoane.

Totusi, corpul uman este unic din punct de vedere al metabolismului si variatiei genetice. Unele persoane pot intalni efecte mai pronuntate dupa o doza usor crescuta (de 4 sau chiar 5 capsule pe zi) in timp ce alte persoane prefera doar 1-2 capsule pe zi.

3. Cum asigurati calitatea Suplimentului Molecular pentru Cresterea Parului TRX2®

TRX2® este serios in privinta angajamentului asumat de a pune la dispozitia consumatorilor produse sigure de inalta calitate, ce duc la rezultate vizibile si corecte. Produsele noastre sunt dezvoltate in concordanta cu cele mai stricte standarde ale calitatii.

Capsulele suplimentului Molecular de Crestere a Parului TRX2® sunt fabricate in Germania intr-o fabrica inovativa de productie care este inregistrata in Uniunea Europeana in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Chiar daca Suplimentul Molecular de Crestere a Parului TRX2® este un supliment alimentar si nu un medicament, metodele de productie sunt supuse unor standarde similare.

Materiile prime utilizate in produsele TRX2® products au deasemenea Certificate de Analiza individuale ce releva compozitia acestora. Fiecare ingredient precum si materialele utilizate la fabricarea ambalajului face obiectul unor teste de calitate amanuntite inainte de a fi acceptate in fabrica. In timpul procesului de productie, Procedurile Standard de Operare (PSO), scrise, guverneaza fiecare stadiu al productiei.

Stabilitatea capsulelor de Supliment Molecular pentru Sanatate TRX2® a fost studiata intr-o varietate de conditii, utilizand metode specifice ale Agentiilor Europene de Farmacologie. Datele de expirare, stabilite in conformitate cu rezultatele testelor de stabilitate, sunt clar indicate pe fiecare flacon.

4. Care este beneficiul consumului Suplimentului Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® fata de cumpararea separata a ingredientelor?

Beneficiul administrarii Suplimentului Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® in fata achizitionarii separate a fiecarui ingredient se bazeaza pe mai multi factori:

Cantitatea precisa si procentul ingredientelor in suplimentele noastre sunt atent selectate si alese pe baza unor studii stiintifice credibile. Ingredientele continute in capsulele noastre au fost formulate special pentru a functiona in combinatie unele cu altele si sunt produse in conformitate cu standarde europene stricte de control al calitatii. Pentru consumator, usurinta consumului tuturor componentelor in procent corect intr-o singura capsula livrata prin complexul propriu de stimulare a canalelor de potasiu are o importanta cruciala.

5. Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® contine factori importanti ce pot provoca alergii alimentare?

Actul de Etichetare a Factorilor Alergeni si Protectie a Consumatorilor (FALCPA) defineste “factor alergogen important” ca unul dintre urmatoarele ingrediente: lapte, oua, peste, scoici si crustacee, alune de padure, grau, alune si boabe de soia. Fiecare produs fabricat si etichetat dupa 1 ianuarie 2006 trebuie sa identifice orice factor alergogen important ce se regaseste in continut. Continutul TRX2® si ingredientele sale NU includ, per se, nici un factor alergogen important. Totusi, resturi de factori alergogeni importanti nu pot fi indepartate datorita faptului ca echipamentul utilizat pentru fabricarea capsulelor la fabrica noastra sunt deasemenea folosite pentru obtinerea altor produse care pot contine alergogeni importanti. Daca observati aparitia oricarei reactii alergice si/ sau efecte secundare, opriti administrarea suplimentului TRX2® si consultati un medic sau un specialist in sanatate pentru sfaturi ulterioare.

6. Care sunt sursele alimentare ale fiecarui component major al TRX2®

Principalele surse alimentare ale niacinului sunt fructele & legumele (rosii, avocado, cartofi dulci, morcovi, asparagus, broccoli, frunze leguminoase), produse animale (peste, pui, vita, oua, lapte, ficat, rinich, inima) si seminte (legume, produse din grau integral, nuci). Sursa alimentara principala pentru L-carnitina este carnea rosie. Principalele surse alimentare de potasiu include suc de portocale, cartofi, banane, avocado, pepene, rosii, broccoli, boabe de soia, orez salbatic, usturoi si piersici. Aminoacizii cu lant tri-ramificat (BCAA) leucina, isoleucina si valina sunt printre aminoacizii esentiali pentru oameni si se regasesc in mod natural in surse variate de proteine cum ar fi carnea rosie si produsele lactate.

7. Spuneti ca TRX2®este un produs revolutionar. Au fost deja desfasurate studii clinice pentru acest produs? Daca da, puteti pune la dispozitie fotografii ale clientilor care au efectuat tratamentul?

Am intreprins studii pre-clinice pentru Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® iar in acest moment derulam un studiu stiintific pe termen lung. Pana acum rezultatele obtinute au fost extraordinare. Totusi, intrucat studiile sunt in desfasurare, rezultatele nu vor fi publicate inainte de trimestrul 3 2011.

8. Cum stiu daca TRX2® va avea efect in cazul meu?

Daca subtierea parului dumneavoastra este cauzata de un factor ereditar, este foarte probabil ca si dumneavoastra sa beneficiati de Suplimentul Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® . Pe baza studiilor efectuate pana acum, TRX2® a aratat imbunatatiri la majoritatea celor care sufera de stadii timpurii (Norwood 1-4) ale Alopeciei Androgenetice (AGA), care este cauza cea mai comuna a pierderii parului. Daca in cazul dumneavoastra pierderea parului nu este cauzata de AGA (de ex.traume ale scalpului,chimioterapie, etc.), va rugam sa consultati medicul dermatolog inainte de a utiliza TRX2®.

9. Este produsul eficient atat la barbati cat si la femei?

Da.

10. Este TRX2® recomandat pentru orice varsta?

Da. Totusi, clientii cu varsta sub 18 ani sau peste 70 ar trebui sa consulte medicul inainte de a consuma produse TRX2®. Pana acum, cele mai bune rezultate au fost aratate de acei clienti cu stadii timpurii ale caderii parului, cu varste intre 18 si 42 de ani (Norwood 1-4).

11. Produsul dumneavoastra are efect doar in cazul alopeciei androgenetice sau si pentru alte afectiuni ale cresterii parului cum ar fi alopecia areata sau caderea parului provocata de chimioterapie?

Stiinta ce sta la baza TRX2® (repunerea in functiune a canalelor de potasiu ale foliculilor parului) poate fi tradusa intr-o varietate de afectiuni ale cresterii parului. Desi toate studiile s-au concentrat pe Alopecia Androgenetica (AGA), studiile viitoare au ca scop sa determine efectele TRX2® la clientii ce sufera de caderea parului ca provocata de chimioterapie, Alopecia Areata, etc.

Daca la dumneavoastra caderea parului nu este provocata de AGA (de ex. traume ale scalpului, chimioterapie, etc.), va rugam sa consultati medicul dermatolog sau generalist inainte de a utiliza TRX2®.

12. TRX2®ajuta si la cresterea genelor si sprancenelor?

Pana la aceasta data nu au fost initiate studii avand ca scop specific sa determine eficienta TRX2® cu privire la gene si sprancene. Totusi, mecanismul principal de actiune ce sta la baza TRX2® duce la cresterea sanatoasa a parului pe toata suprafata corpului; cu certitudine aceasta include genele si sprancenele.

13. Cat timp TRX2® opreste caderea parului inainte de a-si pierde efectul?

In studiile derulate pana la aceasta data, participantii nu au observat o scadere a eficientei in timpul tratamentului.* Deoarece produsul nostru nu are efecte secundare majore, suntem de parere ca este in conceput pentru a oferi rezultate sigure si de lunga durata pentru multi client. Cu toate acestea, date clinice care sa verifice performantele Suplimentului Molecular pentru Cresterea Parului TRX2® in timp nu sunt inca disponibile. Aceste rezultate vor fi facute publice dupa incheierea studiilor.

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.