UK Țară Limbă

Revizuit la 2 Oct 2010

Oxford BioLabs Ltd. (“Oxford BioLabs” – compania ce sta in spatele TRX2) este angajata sa ofere satisfactie tuturor clientilor care achizitioneaza produsele sale. Fiind o companie de top pentru persoanele ce sufera de pierderea parului, Oxford BioLabs se bazeaza pe politica sa de Returnare si Anulare pentru a garanta satisfactia clientilor.

Politica de Returnare TRX2

Politica noastra de returnare pentru toate produsele TRX2 este urmatoarea:
TRX2 ca permite, will, la propria sa discretie, returnarea si inlocuirea oricarui produs in termen de 60 de zile de la data achizitiei. Pentru plati periodice, se permite returnarea a mai mult de o plata, daca acest lucru se solicita in perioada standard de 60 de zile. Atat.

Daca va decideti sa returnati o comanda pentru orice motiv, cardul dumneavoastra va fi creditat pentru intreaga valoare a achizitiei (mai putin taxa de livrare si o taxa de manipulare de EUR 5.50.
Trimiteti email la[email protected] pentru a obtine o Autorizatie de Returnare a Marfurilor. Returnati flaconul (flacoanele) cu continutul neutilizat la:

Oxford Biolabs Ltd.
c/o Mailcom AG
Lise-Meitner-Str.4
82216 Maisach
Germany

Dumneavoastra sunteti raspunzatori pentru plata taxei de livrare aferente returului. Daca un colet ajunge la noi fara a fi platite taxele de livrare in intregime, diferenta va fi retinuta din valoarea de rambursat.

Va rugam pastrati numarul de identificare al expedierii pentru cazul pierderii coletului. Va sfatuim sa expediati orice retur utilizand o metoda de expediere care va transmite un numar de identificare, in caz contrar noi nefiind in masura sa va confirmam primirea coletului.

Definirea Returnarilor si a Anularilor.

Atunci cand un client ne contacteaza prin email, primul nostru raspuns este sa acordam ajutor in obtinerea de suport tehnic sau serviciul clienti pentru client, pentru produsul pe care l-au achizitionat. Totusi, in unele cazuri un produs poate fi nesatisfacator pentru un client din motive care depasesc controlul nostru, caz in care o returnare sau o anulare poate fi potrivita.
Daca un client solicita o returnare, suma pentru respectiva tranzactie este returnata clientului. Daca returnarea se refera la un produs cu livrari periodice, atunci politica de returnari permite rambursarea celei mai recente plati. Returnarea de plati multiple este posibila cu conditia ca solicitarea sa fie facuta in conformitate cu termenii Politicii de Returnare a TRX2. O returnare in cazul unui produs cu livrari periodice atrage si anularea acestora.
Daca un client solicita anularea pentru produsul sau cu livrari periodice, nici o alta transa nu va mai fi debitata din countul sau. Anularea nu genereaza o returnare – opreste doar livrarile viitoare.

Detalii privind Politica de Returnari a TRX2

Clientii care solicita o returnare dupa mai mult de 60 de zile vor fi indrumati catre
Vanzator pentru suport tehnic sau serviciul clienti. Vanzatorul poate solicita o returnare, in numele clientului, a oricarei achizitii, intr-o perioada de pana la 60 de zile dupa data achizitiei de catre clientul TRX2.
Returnarile vor fi rambursate doar catre contul ce a fost folosit pentru a face achizitia originala. Daca acel cont a fost inchis, achizitia nu se califica pentru returnare.
Imediat ce o achizitie este returnata la adresa noastra de retur, clientul primeste rambursarea a 100% din valoarea produsului.

Va rugam sa notati:Pentru produsele noastre fizice, nu va putem rambursa decat pentru flacoane nefolosite! Flacoanele care au fost deschise si folosite sunt excluse din politica noastra de ramburs.

Platile referitoare la respectiva comanda vor fi debitate de la vanzatorul respectiv si conturile afiliate.
Vanzatorilor nostri nu li se permite sa ofere garantii ce incalca politica noastra de returnari. Daca gasiti un produs vandut prin website-urile TRX2 ce ofera o garantie care incalca politica noastra de returnari, va rugam sa ne trimiteti o notificare pentru a putea intreprinde masuri corective.

Motive Pentru Care O Achizitie Poate Fi Rambursata

TRX2 are toate motivele sa-si doreasca sa tina clientii multumiti oferind produse si servicii de calitate. Pentru a se asigura de satisfactia clientilor, TRX2 isi rezerva dreptul de a anula o vanzare, inclusiv dar fara a se limita la urmatoarele:

  • In cazul in care clientul ofera un motiv valid pentru a solicita o returnare in termen de 60 de zile de la achizitie;
  • Daca vanzatorul produsului solicita o returnare in numele clientului in termen de 90 de zile de la achizitie, atunci cand serviciul clienti al companiei noastre confirma ca exista un motiv valabil pentru returnare;
  • In cazul in care clientul ofera un constatare valabila ca plata a fost fraudulenta sau neautorizata;
  • Pentru a fi in concordanta cu regulile industriei de carduri, regulile ACH, termenii si conditiile PayPal, legile SUA, si cereri de la agenti judiciari si legali verificati ai SUA; sau
  • Pentru orice alte motive asupra carora TRX2 decide ca sunt corecte.

Politica de Anulare a TRX2

Clientul poate anula o plata recurenta in orice moment. Anumarea inseamna ca nici o factura viitoare nu va mai fi emisa si debitata din contul clientului. Anularea unei plati recurente nu genereaza un ramburs.

Abuzuri asupra Politicii de Returnare

Clientii care solicita returnari repetate in serie pot fi restrictionati de la a face achizitii viitoare.

Nota catre Clientii TRX2

Aceasta Politica de Returnare si Anulare este parte a, si incorporata in, Termenii Ofertei TRX2. Ca o conditie la inregistrarea in TRX2 si pentru utilizarea serviciilor TRX2, confirmati ca ati citit si inteles conditiile Politicii de Returnare si Anulare si ca sunteti de acord sa va supuneti termenilor si conditiilor continute in aceasta. Daca in orice moment nu sunteti de acord cu polita de Returnare si Anulare sau cu orice parte din aceasta, singura solutie este sa incetati orice utilizare a serviciilor TRX2 si sa va inchideti contul. Va ruga sa notati, insa, ca orice tranzactie care a intervenit inainte de data aceste anulari, va fi guvernata si controlata in intregime de termenii acestei Politici de Returnare si Anulare.

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.