UK Țară Limbă

Toate materialele si informatiile prezentate de Tratamentul Molecular contra Caderii Parului TRX2 (“TRX2 TMCP”) au scop educativ si informativ. Declaratiile privind produsele nu au fost evaluate de catre Administratia pentru Alimente si Medicamente. Informatiile de pe acest website sunt generale prin natura lor si nu au scopul de a inlocui sfaturile medicului dumneavoastra sau a oricarui alt specialist in sanatate si nu au copul de a trata, vindeca sau preveni orice afectiune sau boala.
Va rugam sa va consultati medicul sau specialistul in sanatate privind sugestiile si recomandarile facute de TRX2 TMCP prin intermediul acestui website.

Daca aveti impresia ca supferiti de o boala sau o afectiune de sanatate de orice fel, trebuie sa contactati specialistul in sanatate imediat. Va rugam sa cititi toate ambalajele produsului cu atentie si sa va consultati cu un specialist in sanatate inainte de a incepe orice regim, exercitiu sau supliment sau program de tratament.

Fiecare persoana este diferita iar modul in care cineva reactioneaza la un anumit produs poate fi foarte diferit de altcineva. TRX2 TMCP nu isi asuma nici o responsabilitate fata de dumneavoastra ca entitate care publica informatia sau vanzator al oricaror produse sau prestator de servicii, incluzand, fara a se limita la, orice raspundere pentru orice produse necorespunzatoare.

TRX2 TMCP nu ofera nici o garantie de nici un fel, exprimata sau implicita, cu privire la (a) operarea acestui website sau (b) produse, informatii sau servicii afisate sau vandute pe acest website, incluzand orice garantare a posibilitatii de vanzare sau oferta pentru un anumit scop. TRX2 TMCP ofera acest website si continutul sau pe principiul “asa cum este” si nu desfasoara reprezentari sau garantii de nici un fel cu privire la acesta sau la continutul sau.

In nici o situatie, incluzand, dar fara a fi limitat la neglijenta, TRX2 TMCP nu este raspuzator pentru nici un fel de daune directe, indirecte, speciale, incidentale sau consecinte ce pot surveni din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele publicate pe acest site. Nu garantam si nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la informatia oferita pe acest website cu privire la recomandarile de suplimente pentru oricare si toate scopurile de ingrijire a sanatatii. Asa cum este clar mentionat, aceste informatii sunt oferite exclusiv cu scopul de a fi utilizate de catre clientii nostri pentru a fi utilizate atunci cand se adreseaza unui specialist in sanatate pentru obtinerea unor sfaturi din parte acestuia.

Cu exceptia celor indicate pe acest site, nici TRX2 TMCP, nici directorii, angajatii sau alti reprezentanti nu vor fi raspunzatori pentru orice prejudiciu survenit prin utilizarea acestui site. Aceasta este o limitare exhaustiva a responsabilitatii ce se aplica oricaror prejudicii de orice fel incluzand (fara a fi limitate la) compensatii, prejudicii directe sau indirecte sau ce decurg dintr-o situatie, pierderea infomatiilor, veniturilor sau profitului, pierderea sau prejudicierea proprietatii si cereri de la terte parti. Responsabilitatea TRX2 TMCP catre dumneavoastra nu va depasi, in nici o situatie, valoarea produselor in litigiu.

Vom incerca sa plasam avertismentele corespunzatoare si interactiunile produsului prin intermediul acestui site dar, inevitabil, nu vom putea acoperi toate situatiile posibile. Fiecare persoana este diferita iar modul in care cineva reactioneaza la un anumit produs poate fi diferit in mod semnificativ fata de o alta persoana. Intotdeauna va trebui sa discutati cu un specialist in sanatate inainte de a consuma orice supliment alimentar, nutritional sau din plante.

Plantele si formulele patentate pe baza de plante continute pe acest site sunt oferta noastra in privinta suplimentelor alimentare. Nu facem nici un fel de afirmatii cu privire la eficienta produselor continute in acest site. Daca aveti probleme acute sua cronice, va rugam sa consultati un medic sau un specialist in ingrijirea sanatatii.

Nu putem sublinia destul faptul ca nimeni nu ar trebui sa incerce sa se auto-trateze bazandu-se pe informatiile continute in acest website. Toate materialele oferite sunt cu titlu educational.

Consultati-va medicul sau specialistul in sanatate cu privire la tratamentul indicat pentru orice afectiune medicala.
Informatiile continute pe acest site nu inlocuiesc consultatia amanuntita sau examenul unui specialist in sanatate. Persoanele nu ar trebui sa incerce sa-si administreze singure tratament, lor sau altor persoane, cu nici unul dintre produsele pe baza de plante sau in baza recomandarilor spirituale continute in acest website, fara consultarea unui specialist in sanatate care este familiarizat atat cu plantele, cu tratamentele cat si cu starea de sanatate a persoanei respective.

Toate trimiterile catre alte site-uri (link) oferite in acest site sunt enumerate cu buna credinta. Va rugam sa tratati aceste informatii cu grija si decenta.

Utilizatorii nu au dreptul sa copieze, distribuie sau sa publice in nici un alt fel, pe site sau prin intermediul site-ului, orice continut ce violeaza sau incalca orice cod profesional national sau international, drepturi de autor, secrete ale marcii inregistrate, patente, proprietate intelectuala sau statutara, legi de drept comun sau orice alte drepturi de proprietate ale altora, inclusiv dreptul la intimitate al oricarei parti sau dreptul de publicitate ce este calomniator, defaimator, incorect, daunator, abuziv, amenintator, neprofesional, obscen, cu continut sexual explicit sau pornografic sau care contine solicitari de bani sau email nesolicitat.

Informatia oferita aici nu are scopul de a inlocui sfatul medicului. Nu este in nici un fel concludenta si nu garanteaza rezultate. Nu are scopul de a inlocui tratamentul medical sau de a fi folosita ca medicament recomandat pentru tratamentul oricarei boli.

Nici o persoana asociata cu TRX2 TMCP nu va fi tinuta raspunzatoare pentru nici o forma de utilizare gresita a oricarei plante, preparat pe baza de plante sau a unui asa-numit tratament, indiferent daca informatia a fost preluata de pe site-ul TRX2 TMCP sau nu.

VA SFATUIM SA VA CONSULTATI CU UN SPECIALIST IN SANTATATE INAINTE DE A INCEPE ORICE REGIM, EXERCITIU SAU PROGRAM DE ADMINISTRARE A UNUI SUPLIMENT.

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.