UK Țară Limbă

Actualizat la 2 Octombrie

Perioada de livrare.

Comenzile vor fi livrate nu mai tarziu de 1 zi lucratoare dupa primire si autorizarea de credit. Livrarea se face prin Deutsche Post DHL, lider mondial in domeniul curieratului si logisticii. Durata medie a livrarii este 1 pana la 2 zile (pe teritoriul Germaniei), 3 pana la 5 zile (Marea Britanie), 5 pana la 12 zile (pe teritoriul UE, mai putin Germania si Marea Britanie), 10 pana la 14 zile (SUA, Japonia si majoritatea celorlalte destinatii internationale). In cazuri rare livrarea poate dura pana la 31 de zile – va rugam vizitati http://www.dhl.de/de/paket/privatkunden/international.html pentru ultimele estimari ale DHL privind timpii de livrare ai coletelor.

TRX2 emite confirmari de livrare prin email indicand numarul de identificare DHL clientilor care furnizeaza o adresa de email.

VA RUGAM SA NOTATI: IN CAZURI FOARTE RARE COLETELE SE PIERD PE PARCURS POSTAL. DACA ACEST EVENIMENT ARE LOC VOM PROCEDA LA URMARIREA LOR LA COMPANIA DE TRANSPORT CAT DE CURAND POSIBIL DAR LIVRAREA SE POATE PRELUNGI IN ACESTE CAZURI.

Clientul Nu Este Prezent la Sosirea Curierului

Compania de curierat va incerca de doua ori sa efectueze livrarea. Dupa aceasta, in cazul in care coletul ne va fi returnat, clientul va suporta costul livrarii daca doreste ca livrarea sa fie transmisa din nou. Orice colete ne livrate vor fi taxate pentru livrare + costul returnarii (daca este apliczbil). Orice schimbare de adresa dupa ce coletul a fost expediat va fi taxata la nivelul costului transportului.
Va rugam sa notati ca prin plasarea unei comenzi pe website-ul nostru sunteti de acord cu termenii si conditiile livrarilor. Formularul de verificare este complet securizat iar informatiile dumneavoastra vor fi protejate.
Daca aveti orice alte intrebari cu privire la detaliile de mai sus, nu ezitati sa ne contactati.

Produse Avariate in Timpul Transportului

Daca vreun obiect a fost avariat in timpul transportului, va rugam sa il raportati in termen de 7 zile lucratoare. Daca obiectele sunt vizibil avariate la primire, cel mai bine este sa semnati nota de livrare a curierului, declarand in mod clar ca pachetul a fost avariat in timpul transportului. Pentru a usura prelucrarea cazurilor de obiecte avariate, cel mai indicat este sa returnati produsul in ambalajul original, integral, insotit de toate accesoriile si documentatia.
In momentul primirii la depozitul nostru, vom transmite un produs in inlocuire sau vom rambursa intreaga valoare utilizand metoda initiala de plata si va vom rambursa costurile rezonabile legate de expedierea produsului.

Produse Defecte la Sosire

Daca produsul dumneavoastra este defect in momentul primirii, aveti 14 zile calendaristice pentru a ne informa asupra defectului. Produsele trebuie returnate in ambalajul original, integral, insotite de toate accesoriile si documentatia. Dupa verificarea defectului, vom transmite un produs in inlocuire sau vom rambursa intreaga valoare utilizand metoda initiala de plata si va vom rambursa costurile rezonabile legate de expedierea produsului. Noi testam produsele returnate iar daca un produs returnat nu este gasit defect de catre departamentul nostru de control al calitatii, va vom returna produsul, in acest caz costurile de returnare fiind suportate de dumneavoastra.

Taxe de Import

Clientii sunt raspunzatori pentru plata oricaror taxe de import, taxe vamale, taxe de vanzare si orice alte costuri ce pot fi impuse in tara respectiva.

Politica de Livrare Electronica

TRX2, un serviciu online oferit de Oxford BioLabs Ltd. (“Oxford BioLabs” – compania aflata in spatele TRX2), tranzactioneaza prin canal electronic cu consumatorii sai.
Sunteti de acord ca Oxford BioLabs va poate transmite Notificari electonice la adresa de email pe care o transmiteti catre Oxford BioLabs in timpul inregistrarii pentru unul dintre produsele noastre. Sunteti de acord ca anumite servicii pot avea propriile proceduri de Notificare. Trebuie sa va verificati adresa de email in mod regulat cu privire la Notificari. Expedierea oricarei Notificari de catre Oxford BioLabs este efectiva la momentul transmiterii de catre Oxford BioLabs, indiferent daca cititi Notificarea in momentul primirii sale sau daca primiti de fapt expedierea. Singura metoda pentru a va retrage acordul de primire a Notificarilor electronice este sa incetati orice subscriptii, servicii sau alte produse oferite sub acest Regulament.

Politica de Livrare pentru Serviciul TRX2 pentru Membris

Plata integrala a subscriptiei trebuie sa fie primita prin metode online securizate de plata inaintea transmiterii electronice a datelor de acces ale contului. Dupa ce plata a fost primita, clientului ii va fi trimis un email si ii vor fi trimise informatiile de acces ca Membru Premium ce ii va permite accesul intregii noastre game de servicii online. In acest moment, daca un client intampina probleme cu livrarea oricarui produs, ei pot contacta serviciul suport tehnic al TRX2 RejuveNation prin [email protected]. Plata serviciilor noastre online poate fi efectuata prin Mastercard, Bankcard or Visa. Nu accepteam metode de plata care nu reprezinta tranzactii online, cum ar fi cecuri, mandat postal sau plata cash.

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.