UK Țară Limbă
TRX2 se orientează spre rezultate. Dedicăm foarte mult timp și interes pentru a învăța despre experiența și efectele relatate de către clienții noștri care ne folosesc produsele. Rezultatele variază, desigur, în conformitate cu diferențele de vârstă, gen, dietă, metabolism, condiția fizică, greutate și alți factori. Următoarele interviuri și comentarii sunt un exemplu reprezentativ al experienței clienților noștri care folosesc TRX2, ® Suplimentul Molecular Pentru Creșterea Părului.“Acesta a fost eficient pentru mine, nu văd de ce n-ar avea efecte pentru tine.“
Phil Wood, Age 58, Norwood 3


“Tâmplele mele devin mai puternice, căderea părului s-a redus considerabil iar părul meu este mai des acum.“
Simon Goldstein, Age 23, Norwood 2


“Principalul motiv pentru care iubesc acest tratament împotriva căderii părului și care m-a convins să-l încerc este că ei nu fac promisiuni false. Ei nu promit că aceasta este o soluție rapidă și că părul vă va crește în 2-3 zile. Ăsta nu-i un oarecare spray-tratament, este o soluție dovedită pe termen lung care de fapt dă rezultate.“
Helen Stewart, Age 29, Norwood I-3


“Următorul video (Iulie 2012) este un feedback trimis de un consumator al suplimentului TRX2 – Simon Goldstein despre progresul său care se datorează Tratamentului Molecular Pentru Creșterea Părului TRX2“


“Experiența mea după 5 luni de tratament împotriva căderii părului TRX2.“
Name: Unkown, Age: Unknown, Norwood: Unkown


Schimbări după 18 luni – Decembrie 2012
Name: Simon Goldstein, Age: 24, Norwood: 2


Schimbări după 24 luni – May 2013
Name: Simon Goldstein, Age: 24, Norwood: 2
“La început am crezut că suplimentul TRX2® este încă un produs care promite multe dar fără rezultat. Am fost foarte “traumatizat” de experiențele anterioare cu alte produse ca Saw Palmetto, Extracte Marine de Proteine și Finasteride. Prin a treia lună, TRX2® îmi oferise deja rezultate subtile, ceea ce mi-a fost destul ca să continui tratamentul. Mă bucur de această decizie pentru că sunt deja într-a noua lună iar rezultatele sunt din ce în ce mai vizibile. Am încetat să chelesc iar părul mi-a crescut considerabil, rezultatele observându-se în special în zona tâmplelor. În general, părul meu este mai gros și dens. Am utilizat TRX2® voluntar, ca mono-terapie, fără minodixil, finasteride sau alte medicamente.”
C.V. (male), 28 years, Norwood 2, London, UK
“Este un produs superb cu efecte impresionante! Am utilizat capsulele TRX2® timp de 8 luni până acum și căderea părului s-a stopat complet. Cu toate că am atins rezultate minore “numărabile” în creșterea părului, acesta este mai dens și puternic ca niciodată până acum.”
D.E. (male), 31 years, Norwood 4, Munich, Germany
“Am utilizat capsulele TRX2® timp de 8 luni ca voluntar, înainte de a fi vândute pe piață. Nu am avut nici un efect advers până acum. Administrarea suplimentelor TRX2® a avut ca rezultat mărirea considerabilă a densității părului, în special după aproximativ 4 luni. Sufeream de subțierea părului de mai mult de 3 ani iar datorită acestui tratament, părul meu este mult mai des acum. Acest produs mi-a depășit cu mult așteptările și pot recomanda TRX2® fără ezitare.”
F.N. (female), 38 years, Type 2 advanced, Leeds, UK

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.