UK Țară Limbă

Dacă aveți întrebări despre TRX2® Suplimentul Molecular Pentru Creșterea Părului sau dacă doriți să vă împărtășiți experiența în calitate de consumator TRX2® vom fi bucuroși să primim mesajele D-stră.

Majoritatea întrebărilor își pot găsi răspunsul rapid în secția Întrebări și Răspunsuri pe site-ul nostru sau în secția Întrebări Frecvente.
Vă rugăm să rețineți că noi oferim doar suport pe email la acest moment. În cazul în care ne lăsați un mesaj vocal, vă rugăm să vă asigurați că ne-ați lăsat și adresa de email, pentru ca un reprezentant al serviciului clienți să vă poată contacta. Vă rugăm să rostiți literele adresei de email încet și corect, pentru ca noi să putem înțelege. Vă mulțumim. 

 

Scrisorile pot fi trimise la următoarea adresă poștală:
Oxford BioLabs Ltd.
The Oxford Science Park
Robert Robinson Avenue
Oxford OX4 4GA
United Kingdom

Pentru a returna cutiile nefolosite (conform Politica de Returnare și Rambursare):
Oxford Biolabs Ltd.
c/o Mailcom AG
Lise-Meitner-Str.4
82216 Maisach
Germany

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.