UK Țară Limbă

TRX2 (trichos=”păr” în limba greacă veche; 2=a doua generație) este unul din proiectele de cercetare de top din lume, a cărui intenție este de a oferi un nou standard de îngrijire pentru tratamentul Alopeciei Androgenetice (AAG). Acest proiect este rezultatul colaborării dintre “Oxford BioLabs” SRL și a oamenilor de știință de la Universitatea din Oxford, Regatul Unit. TRX2 urmează câteva căi independente de cercetare, care includ:

1) Creșterea părului

2) Prevenirea căderii părului

3) Tratament împotriva Alopeciei Androgenetice (AAG) și alte dereglări ale creșterii părului

Pentru a vă informa asupra proiectelor noastre trecute și prezente, vă rugăm să ne vizitați Pagina de Investigații.

Misiune și Scop

Misiunea noastră este de a crea o experiență extraordinară cu clienții, prin abordarea Alopeciei Androgenetice (AAG) cu ajutorul științei contemporane de performanță înaltă care oferă rezultate vizibile și oneste. Scopul nostru este de a crea un nou standard de îngrijire pentru tratarea AAG.

Istoria Companiei

TRX2 este condus de Oxford BioLabs. Compania a fost fondată în August 2008 de către câțiva oameni de știință de la Universitatea din Oxford și se prezintă ca o Societate cu Răspundere Limitată în Anglia și Wales. Oxford este unul din cele mai importante centre din lume pentru investigații biochimice și de comercializare a tehnologiilor noi.

Echipa

Noi suntem o echipă de oameni de știință și autorități medicale conduși de aceeași aspirație comună: de a contesta statusul quo și de a pune capăt frustrărilor oamenilor care suferă de căderea părului. Echipa noastră este alcătuită dintr-un număr crescând de

  • Oameni de știință, cunoscuți la nivel mondial, din domeniul cercetărilor canalelor de potasiu
  • Dermatologi și experți din domeniul alopeciei androgenetice
  • Medici profesioniști și chirurgi

Conducător Științific: Dr. Thomas F.A. Whitfield DPhil
Dr. Whitfield a fost un oaspete academic al Universității din Oxford, Departamentul de Biochimie , fiind un expert în cercetările canalelor de potasiu și a mecanismului molecular al Alopeciei Androgenetice, recunoscut la nivel internațional. El este autorul multiplelor publicații revizuite de experți și a brevetelor internaționale din domeniul canalelor de potasiu și al Alopeciei Androgenetice. Dr. Whitfield a obținut titlul de Doctor în Biochimie la Universitatea din Oxford.

Experiența

TRX2 se bazează pe cele mai recente descoperiri medicale din domeniul mecanismului molecular care cauzează pierderea părului la femei și bărbați. Blocajul cronic al canalelor de potasiu în foliculii de păr este o cauză a căderii părului.

TRX2 dispune de experiență de clasă mondială în investigațiile canalelor de potasiu și a mecanismului molecular care provoacă pierderea părului la femei și bărbați. Puteți vizita secția Articole Științifice pentru a vedea o colecție a publicațiilor și acreditărilor noastre din acest domeniu.

Susținători

Oxford BioLabs SRL a câștigat în 2009 grantul Flying Start Entrepreneur din partea Consiliului Național pentru Antreprenoriatul Licențiat (CNAL). Aceste fonduri au fost oferite de către Fundația Națională pentru Știință, Tehnologie și Arte (FNȘTA). Pentru mai multe informații despre CNAL și FNȘTA, vă rugăm să accesați rubrica de mai jos:

 

trx2 investor

CNAL – Consiliului Național pentru Antreprenoriatul Licențiat 

CNAL este un grup de consilii cu centrul în Birmingham, Regatul Unit și are ca scop principal dezvoltarea și promovarea culturii antreprenoriatului prin cercetare, educare și înlesniri.
Citește mai mult despre CNAL

 

trx2 investor

FNȘTA – expert independent în inovații, lider în Regatul Unit 

FNȘTA colaborează cu sectorul public, privat și cu parteneri din sectrul al treilea pentru a forma combinații influente de persoane, resurse și idei de succes. FNȘTA combină investițiile de capital și suportul non-financiar, pentru a ajuta companiile inovatoare din Regatul Unit care se află în faza incipientă să-și transforme ideile în succese comerciale.

Citește mai mult despre FNȘTA

 

kauffman       

oxford enterpreuner        

oxford enterpreuner       

Vedeti cine discuta despre TRX2®.

* Aceste declaratii nu au fost evaluate de catre agentiile de supraveghere medicale. Acest produs nu este un medicament sau un remediu si nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli. Acest supliment alimentar in curs de pantentare contine nutrienti care ajuta la imbunatatirea si sustine cresterea normala a parului. Zincul, seleniumul si biotina contribuie la mentinerea unui par normal. Parul normal este caracterizat si printr-o crestere sanatoasa si o cadere in cantitati neexcesive. Rezultatele pot varia si sunt determinate de metabolismul dumneavoastra. Daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament prescris de medic sau aveti afectiuni medicale, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs. Privind riscurile si efectele secundare, va rugam sa consultati interiorul ambalajului si sa consultati medicul generalist sau specialistul in sanatate. Citeste nota de exonerare. Citeste notificarile legale.

Nota de exonerare: Integul continut al acestui website se bazeaza pe observatiile si cercetarile Oxford Biolabs Ltd., daca nu se specifica altfel. Articolele individuale reprezinta opinia individuala a autorului care isi poate rezerva drept de proprietate individuala, conform marcajului. Informatiile de pe acest website nu intentioneaza sa inlocuiasca o relatie personala cu un specialist calificat in ingrijirea sanatatii si nu constituie sfaturi medicale. Informatiile sunt doar o expunere a cunostintelor si informatiilor bazate pe cercetarile si experienta Oxford Biolabs Ltd. si a comunitatii sale. Oxford Biolabs Ltd. va incurajeaza sa decideti in privinta sanatatii personale bazandu-va pe propriile dumneavoastra cercetari si in parteneriat cu un specialist in ingrijirea sanatatii. Vedeti termenii si conditiile si politica de confidentialitate precum si intreaga nota de exonerare aici.